Retourneren

Het is mogelijk om een bestelling te ruilen of te retourneren. Wij bieden je de mogelijkheid om artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Let wel op dat artikelen niet als retourzending geaccepteerd kunnen worden als deze gebruikt of beschadigd zijn. Retourzendingen moeten vanzelfsprekend als nieuw verkocht kunnen worden. Pas een aankoop daarom thuis zoals je dat ook in de winkel zou doen. Retourzendingen worden gecontroleerd voordat deze geaccepteerd worden.

 

Je mag de aankoop wel:

  • Binnenshuis testen

 

Je mag de aankoop niet:

  • Buitenshuis testen
  • Gebruikssporen nalaten
  • Zonder originele labels retourneren

 

Twijfel je of je een bestelling nog kunt retourneren? Neem dan gerust contact op.

 

Hoe retourneer je een bestelling?

Volg de volgende stappen:

1. Download het onderstaande retourformulier en vul het volledig in.

2. Neem ons afleveradres van het retourformulier over en vermeld deze duidelijk.

3. Stop het retourformulier in een envelop en plak deze stevig vast op de verpakking of stop deze bij het te retourneren artikel.

4. Breng het pakket naar een postkantoor bij u in de buurt. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de tarieven. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. U mag de bestelling natuurlijk ook ter plaatse afgeven in Dalfsen. Neem contact op voor het maken van een afspraken zodat wij het pakket in ontvangst kunnen nemen.

5. Zodra het pakket bij ons in ontvangst is genomen, nemen wij het in behandeling. 

6. Retourneren is op eigen verantwoordelijkheid. Bewaar uw verzendbewijs daarom totdat je van ons hebt vernomen dat je retourzending in goede orde is ontvangen. 

 

U kunt uw retourzending richten aan:

Elk

Wilhelminastraat 6

7721 CH Dalfsen

 

 

Retourformulier
PDF – 574.4 KB 22 downloads